Project Ontwikkeling

Project Ontwikkeling

Project Ontwikkeling2023-01-16T09:53:50+00:00

Lastige projecten zijn leuk, we gaan ze graag met u aan!

U bent particulier en hebt een locatie die u wel wilt ontwikkelen maar het ontbreekt u aan de tijd en kennis? We helpen u graag!

Maar ook als ontwikkelaar kunt u bij ons terecht. Vooral kleinschalige projecten geven ons veel uitdaging!

Voor iedere locatie een passend antwoord!

Hoe kan ik maximale opbrengst realiseren?2022-12-21T19:44:57+00:00

We hebben een concept waarmee u de eigenaar van de grond blijft, en uiteindelijk doorlevert aan de afnemer. Daarmee komt de opbrengst (grondwaarde) ten gunste van u. Struijk Advies kan u begeleiden bij dit proces, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

We hebben een plan ontwikkeld voor onze locatie, maar zijn niet helemaal tevreden.2022-12-21T19:44:07+00:00

Bij bestaande plannen denken we vaak mee. Onze ervaring inzetten om uw bestaande plan te optimaliseren doen we graag, daardoor kan het plan verbeteren, maar ook uw opbrengst hoger worden! Win Win dus!

Hoe kan ik als particulier ontwikkelen, en hoe gaat het e.e.a. fiscaal?2023-01-03T19:50:30+00:00

Het is mogelijk als particulier te ontwikkelen, ook fiscaal kan dat aantrekkelijk zijn. Het is wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals hoe is de grond in uw bezit, welk plan wilt u ontwikkelen, kunt u alles verkocht hebben voordat u doorlevert? Ook hierin kan Struijk Advies u helpen.

Ik heb een locatie, maar zoek een partner die me helpt bij ontwikkelen.2022-12-21T19:42:59+00:00

Struijk Advies kan u helpen vanaf het eerste idee, tot en met realisatie. We zijn sterk in het omzetten van ideeen naar realiseerbare projecten: Vooral vanaf de eerste schets, tot en met aanvraag vergunning. Daarnaast hebben we partners die ons helpen bij bijvoorbeeld onderzoeken, bestemmingsplanwijzigingen, verkoopbrochures etc.

Plan een kop koffie.

Graag stellen we onze diensten ter beschikking. U kunt het formulier gebruiken om uw gegevens achter te laten, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.

Onze werkwijze

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. We maken kennis met elkaar en met uw vraagstuk: het is belangrijk dat we bij elkaar passen.

Projecten

Op de projectenpagina treft u enkele gerealiseerde projecten om u een indruk te geven van de diensten die we kunnen leveren.

Ga naar de bovenkant