Ontwerp & Vergunning

Ontwerp & Vergunning

Ontwerp & Vergunning2023-01-16T09:51:22+00:00

Waarom een standaard oplossing als het beter kan?

Tijdens ons eerste gesprek (met bak koffie) brengen we uw wensen in kaart. We kijken naar licht, zicht en locatie. De eerste schetsen van uw (ver)bouwplannen maken we direct bij u aan tafel.

Daarbij zoeken we altijd de beste oplossing, en dat hoeft zeker geen standaard oplossing te zijn! Ook kunnen we u helpen bij het hele proces van vergunning, of zelfs bestemmingsplanwijziging.

Voor iedere vraag een passende oplossing!

Weet u een bouwer voor het realiseren van onze verbouwingsplannen?2022-12-21T20:09:18+00:00

Elke verbouwing is anders. We hebben diverse goede zzp-ers in ons netwerk die u kunnen helpen. Voor een verbouwing kunt u meestal het beste een lokale of regionale aannemer of zzp-er inschakelen. We kunnen u helpen met tekeningen en omschrijving om de informatie om een zo goed mogelijk vergelijk op te laten stellen.

Kunt u helpen bij het zoeken naar een aannemer voor onze nieuwbouwwoning?2022-12-21T20:08:44+00:00

Jazeker kunnen we dat. We hebben goede contacten met diverse aannemers. Maar uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om aannemers te benaderen, en te komen tot een concurrerende offerte. We helpen u graag dit overzicht te krijgen.

Welke bijkomende kosten krijg ik mee te maken als ik een nieuw huis ga bouwen?2022-12-21T20:08:14+00:00

Bijkomende kosten zijn alle kosten die niet horen bij de kavelaankoop of de aanneemsom van de woning. Denk aan keuken, tuininrichting, inrichting van uw woning, leges van de vergunning, onderzoeken, etc. Vraagt u gerust om een advies om inzicht te krijgen in deze grote kostenpost!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kavel?2022-12-21T20:07:38+00:00

Belangrijk is of een kavel bij u past, is de locatie goed? Kunt u hier realiseren, wat u wenst, waarbij het bestemmingsplan natuurlijk belangrijk is. Struijk Advies kan u helpen bij het onderzoeken of de gevonden kavel past bij uw wensen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bestaande woning?2022-12-21T20:07:11+00:00

Allereerst is belangrijk: wat is de locatie! U kunt namelijk alles veranderen aan een woning, behalve de locatie. Kijk ook of de bezonning van de tuin naar wens is (sommigen willen de achtertuin op het zuiden, anderen juist op het noorden). En als u wilt verbouwen: welke mogelijkheden zijn er om vergunningsvrij te bouwen, wat geeft het bestemmingsplan aan. Kortom: best veel zaken om op te letten, waar we u graag bij helpen.

Plan een kop koffie.

Graag stellen we onze diensten ter beschikking. U kunt het formulier gebruiken om uw gegevens achter te laten, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.

Onze werkwijze

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. We maken kennis met elkaar en met uw vraagstuk: het is belangrijk dat we bij elkaar passen.

Projecten

Op de projectenpagina treft u enkele gerealiseerde projecten om u een indruk te geven van de diensten die we kunnen leveren.

Ga naar de bovenkant